Flyer groentenpakket
Weg signing
zuurkool etiket
Flyer Algemeen
etiket tomatenmoes

De Horsterhof

De 'horst' is de basis en het DNA voor de identiteit van biologische boerderij de Horsterhof.

Het DNA

De Horsterhof is een biologische boerderij in Duiven. 
Ze leveren eerlijke groeten, vlees, eieren en fruit direct bij de consument. De locatie en de grond waarop verbouwd wordt is essentieel voor de producten die de Horsterhof levert. Geologisch is deze locatie uitermate geschikt voor landbouw en daarom ook de reden dat deze boerderij hier al heel lang staat. 

Horst is een historische benaming voor een met kreupelhout of hakhout begroeid, hoger gelegen stuk grond. De 3 verschillend grondsoorten zorgen voor de ideale omgeving om landbouw te telen. Zand, klei en zavel grond.

De identiteit

ploeg zaai oogst de slogan van de Horsterhof

Logo en huisstijl krijgen diverse toepassingen. Het logo moet daarom helder zijn, fris en duidelijk communiceren. De basis zal de ligging/DNA van de boerderij zijn. 

De diversiteit van grond/horst (hoogtes) komt terug in de typografie van het logo. De kwaliteit van de grond is het belangrijkste voor biologsiche landbouw. Daarmee ook de diversiteit aan producten die van het land afkomen. 

De slogan

ploeg, zaai, oogst, geeft het proces van het land weer. Elk onderdeel van landbouw is hierdoor aanwezig in de communicatie van de Horsterhof.

 

Flyers

De hoogte verschillen die terug gebracht zijn in het logo zijn ook toegepast in de typografie van de flyers. Hierdoor wordt de dynamiek van het land nog meer benadrukt. Het logo wordt in zwart en wit gebruikt om een zo’n groot mogelijk contrast met fotografie of ondergrond te hebben.

flyer van de boerderijwinkel met groentekratten en typografie

 

Fotografie

bijenkorf van bovenaf gefotografeerd met bijen

Alle foto’s die gebruikt worden op toepassingen van de Horsterhof zullen een horizontale lijn hebben. Deze lijn refereert naar de diversiteit van het land en het idee van het logo. 

Benieuwd naar wat we ontwerpen?