sexparadijs
speelparadijs
vogelparadijs
nieuwparadijs
bidparadijs
verzorgingsparadijs
zwemparadijs
kinderparadijs

This is paradise, is this paradise?

Opzoek naar Arnhemse paradijzen. Van tropische tuin tot zwemparadijs, welke plekken maken beloftes zoals wij deze normaal zien in vakantiebrochures.

Dubbelglas no. 2
This is paradise! is this paradise?
_______________________________________
Dubbelglas editie no.2 
Jaaa vakantie!! In de zomer trekken wij met ze allen naar bungalowparken, campings, verre landen, resorts en vakantiehuizen met plastic palmbomen en kunstgras. 
Maar ook onze eigen stad, herbergt vele beloofde mini-landen en paradijzen. Wij gingen opzoek naar Arnhemse paradijzen. Van tropische tuin tot zwemparadijs, welke plekken maken beloftes zoals wij deze normaal zien in vakantiebrochures.

Dubbelglas
Dubbelglas is een fysieke expositie in de studio van de Vormforensen in Arnhem. Dubbelglas is één raam waarin we onze visie als grafisch antropologen laten zien. Een expositie die je van buiten en van binnen kunt bekijken. Aan de hand van geselecteerde thema’s zullen we komend jaar nog 2 exposities organiseren.

Graphic Anthropology
Graphic anthropology is ons domein binnen grafisch ontwerp. Wij verzamelen nieuwe woorden, bizarre fenomenen, prikkelende beelden en wonderlijke gebeurtenissen. Het is de niche van onze interesses, onderzoek en methodes die we gebruiken om het gebied visueel te verkennen. Wij kijken als grafisch antropologen naar de wereld om ons heen. Binnen het project Dubbelglas zullen in 2018, 3 edities gerealiseerd worden. 
_______________________________________
31 augustus - 12 oktober 2018
Transformatorplein 4, Arnhem

De ansichtkaarten A6 zijn per 6 stuks €7,50 te bestellen op dibond via order@devormforensen.nl

De foto's van This is paradise, is this paradis (€50,00) zijn te bestellen op dibond via order@devormforensen.nl