City Island Real Estate
D.I.Y Health
Het meest geloofde sprookje
Dubbelglas
Dynamic Food
Ik draag rouw in mij

uitgeven

projecten voor een nieuw perspectief

Independent publishing

Om onze visie actief uit te dragen publisheren we onze eigen teksten, beelden en boeken. We onderzoeken maatschappelijke thema’s aan de hand van onze persoonlijke ervaringen of bevindingen. 

‘ik draag rouw in mij’ waarin we samenwerken met Hul le Kes Recovery Studio. Een borduurproject waarin rouw een fysieke plek krijgt in onze samenleving en handwerk bijdraagt aan verwerking. Naast onze eigen borduur experimenten vragen we mensen hun verhalen met ons te delen over rouw en gaan we workshops organiseren. De uitkomsten zullen op diverse manieren worden gepresenteerd.Dit project werd mede mogelijk gemaakt door Stroomversneller

In samenwerking met Professor Henk van Houtum werken we aan een herziende versie van de Atlas, Hermes. Een boek waarin we een meervoudig perspectief neerzetten samen met de lezer van het boek. Het is een project waarin wetenschap en ontwerp samenkomen en we de subjectiviteit van de Atlas willen benadrukken. In de vorm van een boek, lezingen en workshops gaan we dit onderbrengen in het onderwijs. Dit project wordt ondersteund door het Stimuleringsfonds voor de creatieve industrie.

Ze leefden nog lang en gelukkig, daarmee eindigt een sprookjesboek vaak, maar in het echte leven is dit vaak een begin. We ontwerpen een boek voor een samenleving waarin kinderen steeds minder in een ideaalplaatje opgroeien. Het geeft een meervoudig perspectief op de eigentijdse gezinssamenstelling.

Voor het jaarprogramma 2022 van Ontwerp Platform Arnhem werden we gevraagd als programmamaker en schreven we een voorstel ‘mixtape’ waarin de groeiende ongelijkheid voorop staat. Doormiddel van 5 thema’s; into my world, intimacy, inner world, influence, into the antroposceen en including the other, willen we diverse perspectieven presenteren om hiermee bubbels te doorbreken.