De Vormforensen ontwerpen boeken.
De geur van vers drukwerk,
het gevoel van mooi papier,
het geluid van bladeren,
zinnen die perfect op de regel passen
en foto’s die op het papier tot leven komen.

Wij maken boeken die jouw verhaal tastbaar maken.
Wij ontwerpen voor opdrachtgevers met inhoud
Wij werken voor ambitieuze opdrachtgevers met inhoud. De Vormforensen maken moeilijke verhalen makkelijk. Dat verhaal maken wij tastbaar want wij vertellen verhalen met boeken, met een eigen vorm dat jouw verhaal verder brengt.

artez eindexamen product design judith van den boom papier essay reader niet boekblokje innovatief pms druk tielen romandruk arnhem hogeschool opmaak studenten activisten innovators
De vormforensen opmaak drukwerk boeken boekomslag typografie tijdschriften jaarverslagen essay readers bindwerk studio Arnhem Annelou van Griensven Anne-Marie Geurink Achterhoek Gelderland Nijmegen Doetinchem Zutphen Winterswijk reisfotografie registreren parijs eifeltoren graduation artez sandberg

Boeken zijn luxe, kostbaar, ouderwets,
ruimtelijk, aanwezig,
traag en arbeidsintensief.

Wij maken daarom niet zomaar boeken, maar bijzondere boeken. Boeken die gemaakt zijn met enorm veel aandacht voor: kwalitatief hoogstaand drukwerk, het verhaal, tactiel papier, sprekende kleuren, indrukwekkende foto’s en inhoud.

Maatschappelijke thema’s & abstracte verhalen
De Vormforensen zijn grafisch ontwerpers met een uitzonderlijke obsessie voor maatschappelijke en onzichtbare thema’s. Wij kijken als grafische antropologen net iets anders naar de wereld om ons heen. Wij verzamelen nieuwe woorden, bizarre fenomenen, prikkelende beelden en wonderlijke gebeurtenissen. Voor jouw verhaal gaan wij ook op zoek naar een wonderlijke invalshoek, die jouw verhaal vertelt op een eigen wijze.

Een boek maak je samen
Wij werken het liefst autonoom maar niet alleen. Wij hebben een uitgebreid netwerk van fotografen, illustratoren, tekstschrijvers en drukkerijen waar wij mee samenwerken om jouw verhaal te vertellen.